Pages

~Dylla Punya Geng~

WeLcoMe To My BLog




PERHATIAN!!tolong tinggalkan jejak korang dekat 'LINK HERE'..thanx atas kerjasama korang...(^_^)
Myspace Backgrounds

entries tentang dylla special person link sinie
Smiley Star

~Windu Sama Owang~

adoi...
tataw la sai pa dyla windoo at owang malam nie....
dalam aty nie da ja perasaan cedey + windoo = gelong dh jdy...
adoi...
tataw la sai pa malam nie jadi cam nie...
hukhukhuk....
:'((
pasai pa nie???
mesti korang nak tawu kan dyla windu at sapa??
owkeyh, dyla bgtaw korang...
dyla windu angat at owang2 nie...


kalaw korang nak taw... dia larh owang yang paling dyla windoo... sebab dia kawan baex dyla...dyla dah anggap dia macam family dyla sendiri.... nama dia nor atasha artika bt.norazali.... chumil kan dia nie... dyla panggil dia tasha ja.... dia baex.... dulu dyla selalu luahkan perasaan dyla at dia.... tapi 2 suma dulu masa dyla at tok sheikh... tapi skunk dyla at vokay dah, x boleyh dyla nak luah kan perasaan at dia... neway, dia tetap lam aty dyla sampai bila-bila... cayunx kmoo tasha...muaxxx.....

nie owang second yang dyla windoo.... dia nie baex angat, dyla cayunx dia ketat2.... walaupown dia bukan adix kandung dyla, dyla tetap cayunx dia cam adix kandung dyla... nama dia afif nazhan... nama glamour dia mat afro... dyla pown tataw sal pa owang panggil dia mat afro.... pelik an??? adoi... macam2 la.... dia nie study at tok sheikh jugak... bawu form2 n dia nie still single ag...huhuhu... spa2 nak try boleyh la....hehex....dix kak cyunx adix ketat2... muaxxx....:)))

ha yang nie plak muhd afiq... ex dyla dulu.... tataw la sai pa malam nie teringat at dia jugak... adoi.... dah la owang dah da awex... kalaw awex dia taw mati dyla... tapi dyla nak mintak maaf angat2 at dayah sebab still windoo at boy dia... sowie ya dayah... kami taw afiq sayang ampa ja... jangan isaw la.... kalaw korang nak tawu, dulu dyla selalu gadoh ngan dia... dia dah macam musuh dyla dah dulu.... tapi, 2 suma dulu ya, skunk kami tetap kawan walaupown dia dah da awex bawu... comey ooo awex dia.... k larh, setakat nie cukup dyla story about afiq.... semoga bahagia ya kawan.... cayunx kmoo...

ha nie sowang ag mamat yang dyla windoo... adoi, kalaw dia taw nie abis dyla kena kucai ngan dia... mana x windoo dyla couple ngan dia dah 3 taun dah... tiba2 ja kami brek... adoi, cedyh taw ark... dyla teringin jugak nak couple alik ngan dia... tapi suma 2 mimpi ja yew... dia pown dah da awex.... awex dia pown cun ag pada dyla.... dyla lupa nak gtaw nama dia... dia nie nama mohd.syamil b. m.sabry.... dulu dia pown 1 sekolah ngan dyla jugak tapi skunk dia dah pegi vokay sama macam dyla.... dyla vokay kangar, dia vokay arau... napa erk dyla windoo kan dia....tapa larh, malas dyla nak comment panjang2 sal dia... cam ana pown dyla tetap sayang n windoo kan dia.... opss lupa, semoga bahagia di samping tersayang...:)))


ada ag owang yang dyla windoo, tapi x dk pic sebab pic dia da at dalam pendrive dyla...
dyla malaih nak cucuk pendrive dyla...
dyla nie penyegan kiwt...
hehex....
korang nak taw sapa???
nama dia anis khaleeda bt. azahar...
malaih dyla nak ulas mengenai dia...
k larh sampai cni dulu story dyla...
bye korang suma...
lup u....
: DDD

CREATED BY:
DYLLA LIKE HEPYZ

No comments:

Post a Comment

hi beloved readers...
comments please....:))